Prelucrare cautare

60 Golf rulat

VW Golf
Vizualizare:

Autovehicule rulate Volkswagen Golf

Pe platforma dasweltauto.ro beneficiați de siguranță maximă în achiziția de autovehicule rulate. Aici puteți găsi numeroase autovehicule rulate Volkswagen Golf aflate la partenerii certificați Das WeltAuto din România.

Golf este cel mai de succes model de la Volkswagen: din punct de vedere strict matematic, s-a vândut un Golf la fiecare 40 de secunde începând din 1974 - mai exact 32.590.025 până la sfârșitul anului 2015. Fiind o mașină unică la nivel mondial, autovehiculul lider de piață este disponibil cu motoare electrice, hibrid, pe benzină, diesel. Modelul Golf inspiră clienții prin eleganța atrăgătoare și dinamismul desăvârșit. Chiar și după 40 de ani, designul acestuia este încă sinonim cu stabilirea etalonului în clasa compactă - unul dintre motivele pentru poziția de lider necontestat.

language compare-large searchagent up back View List car-favorit View Tile undo Pin Engine Odometer Calender car-favorit-empty foreward print plus magnifier tick close down sketch-front car-limousine car-kombi car-van car-suv car-coupe car-cabrio zweirad car-andere