Prelucrare cautare

36 Passat rulat

VW Passat
Vizualizare:

Autovehicule rulate Volkswagen Passat

Passat este cel mai bine vândut model de clasă medie și cea mai de success mașină de serviciu din lume. Lansat în 1973, acesta este comercializat în prezent pe toate continentele. Cu peste 30 de milioane de unități produse (prag depășit pe 3 aprilie 2019), Passat este unul dinre cele mai de succes trei modele Volkswagen din toate timpurile dupa Golf (35 de milioane) și înaintea legendarului Beetle (21,5 milioane).

Modelul Passat este disponibil in variantele: limuzină, break (Passat Variant), Alltrack și GTE (cu propulsie hibrid electrica reîncărcabilă)

Volkswagen a lansat generația a 8-a în 2014, modelul având disponibile numeroase sisteme de asistenţă (printre care „Area View“, Monitorizarea Pietonilor, Traffic Jam Assist, „Trailer Assist“ şi „Emergency Assist“)

Faceliftul tehnologic din 2019 al generației a 8-a pentru Passat continuă povestea de succes a modelului, având disponibile o serie de dezvoltări de ultimă generație cum ar fi: sisteme inteligente de asistență IQ.DRIVE, faruri cu matrice de leduri IQ.LIGHT, evoluții de ultimă ora ale matricei modulare de infotainment (MIB3), tempomat adaptiv ACC cu funcție tempomat predictiv sau Discover Pro cu ecran de 9,2’’ cu comandă prin gesturi fără atingere.

Toate motoarele noului Passat sunt prevăzute cu un filtru de particule ca dotare standard: motoarele pe benzină cu un filtru de particule de benzină. Iar cele diesel cu un catalizator SCR. Gama de putere începe de la 110kW (150CP) în cazul motoarelor pe benzină, respectiv 88 kW (12 CP) în cazul motoarelor diesel. Motoarele de vârf de gamă livrează puteri de 200 kW (272 CP), respectiv 176 kW (240 CP). Pentru motorizările de peste 140 kW (190 CP), cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG cu 7 trepte este inclusă in dotarea standard pentru motoarele TSI si TDI (nefiind disponibile cutii manuale pentru aceste motoare).

language car-favorit compare-large searchagent up back View List View Tile undo Pin Engine Odometer Calender car-favorit-empty foreward print plus magnifier tick close down sketch-front car-kombi car-limousine car-van car-cabrio zweirad car-suv car-coupe car-andere