Prelucrare cautare

14 Polo rulat

VW Polo
Vizualizare:

Autovehicule rulate Volkswagen Polo de calitate.

Când, în 1975, de pe linia de producție ieșea primul VW Polo, acesta avea un design spartan și dotări minimale. Acum însă, dispune de dotări generoase și se numără de mulți ani printre favoriții segmentului de talie mică. Este un automobil compact și agil, dispunând inclusiv de motoare foarte puternice. Pe când Polo I a fost conceput ca versiune economică a modelului Audi 50, a 6-a generație a modelului Polo lansată în 2014 reprezintă un veritabil progres în materie de dezvoltare. Prin trecerea la matricea transversală modulară, modelul Polo a avut acces la cele mai recente inovații Volkswagen în materie de motoare, cutii de viteze, sisteme de asistență pentru șofer, tehnologii funcționale și Infotainment. În afară de liniile de echipare tradiționale Trendline, Comfortline și Highline, gama Polo include, de asemenea și modelul GTI cu 200 CP.
O răspândire largă a cunoscut și versiunea precedentă, produsă între anii 2009 și 2014. Aceasta a fost oferită cu opt variante diferite de motorizare, în trei versiuni de echipare Trendline, Comfortline și Highline. 

language up searchagent compare-large back car-favorit View List undo View Tile Pin Calender Odometer Engine foreward print car-favorit-empty plus magnifier tick close down sketch-front car-limousine car-kombi car-van car-suv car-coupe car-cabrio zweirad car-andere