Prelucrare cautare

21 Golf Variant rulat

VW Golf Variant
Vizualizare:

Autovehicule rulate Volkswagen Golf Variant

Golf Variant a intrat în producție în anul 1993,  iar de atunci și până acum au fost fabricate în total cinci generații ale acestui model combi elegant. Cea mai recentă generație, a cincea, este disponibilă începând cu 2013. Diferitele generații ale compactei au fost de fiecare dată dezvoltate pornind de la hatchback-ul VW Golf. Golf Variant este disponibil cu motoare pe benzină și diesel.

Golf VII Variant: Gamă largă de puteri
A patra generație Golf Variant, adică VW Golf VI Variant, a fost construită pe baza platformei PQ35. Este platforma pe baza căreia au fost construite și modelele anterioare Golf V hatchback și Variant. VW Golf VII nu este o versiune dezvoltată și evoluată a modelului VW Golf precedent, ci are la bază un concept absolut nou. Nouă este și gama de motoare a modelului Golf VII Variant, care a fost, de asemenea, modernizată. Iar plaja de puteri oferite de diferitele motorizări pe benzină și diesel este foarte largă, după cum ne-a obișnuit deja marca. De exemplu, motorul pe benzină 1,2 TSI BlueMotion Technology disponibil pentru VW Golf VII Variant generează 63 kW (85 CP). Astfel, mașina poate accelera în doar 12,6 secunde de la 0 la 100 km/h. Cel mai puternic motor pe benzină nu are nevoi nici de jumate din timpul acesta pentru sprintul clasic, ci doar de 5,1 secunde. Acest cel mai puternic motor a fost instalat la VW Golf VII Variant 2,0 TSI R și generează 221 kW (300 CP). Motoarele diesel nu pot ține însă pasul cu această putere enormă a celui mai puternic motor pe benzină, cel mai puternic motor pe motorină furnizând 135 kW (184 CP). Acesta accelerează VW Golf VII Variant 2,0 TDI GTD în 8,0 secunde de la 0 la 100 km/h.

language car-favorit searchagent compare-large up back View List View Tile undo Pin Engine Odometer Calender foreward car-favorit-empty print magnifier plus close sketch-front