Prelucrare cautare

29 Passat Variant rulat

VW Passat Variant
Vizualizare:

Automobile rulate Volkswagen Passat Variant

VW Passat Variant a fost produs începând din anul 1974 și este încă de pe atunci un bestseller extraordinar. Peste 70% dintre exemplarele Passat vândute fac parte din gama Variant. VW Passat se numără printre cele 10 cele mai bine vândute automobile în lume, din toate timpurile. Dar succesul său nu se bazează doar pe trecut, noul Passat Variant câștigând, de exemplu în 2015 premiile „Car of the Year“ și „iF-Gold“. Modele din aceeași categorie produse de alte mărci sunt, de exemplu, Audi A4 Avant, BMW Seria 3 și ŠKODA Superb.
VW Passat Variant: Calitate premiată
Care sunt calitățile datorită cărora VW Passat Variant este un automobil atât de apreciat? Răspunsul ar impune o listă enormă, căci modelul dispune, de exemplu, de o gamă foarte largă de motorizări, de la propulsoarele inovatoare pe benzină TSI, la motoare diesel TDI foarte puternice. Gama de motorizări are poziționat în vârf motorul TDI SCR 4MOTION, ce consumă doar 5 l de combustibil la 100 km. Generând 176 kW (240 CP), este cel mai puternic motor diesel cu patru cilindri oferit de Volkswagen până în prezent. Dar popularitatea modelelor VW Passat Variant se poate datora și numeroaselor sisteme de asistență, precum Emergency Assist, asistentul pentru remorcă Trailer Assist și asistentul Area View ce vă poate ajuta chiar și la manevrele de ieșire din parcare, dispunând de patru camere video. Iar anumiți clienții apreciază în mod deosebit versiunile de echipare personalizate pe măsura pretențiilor lor, precum Comfortline și Highline. 

car-favorit language compare-large searchagent up back View List View Tile undo Engine Pin Odometer Calender car-favorit-empty foreward print plus magnifier tick close down sketch-front car-van car-kombi car-limousine car-suv car-coupe car-cabrio car-andere zweirad