Prelucrare cautare

5 Passat Alltrack rulat

VW Passat Alltrack
Vizualizare:
utils.not_content_id

Automobile rulate Volkswagen Passat Alltrack de calitate

VW Passat Alltrack a fost dezvoltat pe baza modelului VW Passat limuzină. Passat Alltrack B7 a fost prezentat în premieră la al 42-lea Salon Auto de la Tokyo, în decembrie 2011. Modelul combi a fost lansat pe piață din primăvara anului 2012. Pe parcursul anilor, această variantă a devenit unul dintre modelele preferate pentru cei care au optat pentru un combi. Passat Alltrack este disponibil cu motoare pe benzină și diesel. În 2015 a fost prezentată a doua generație, VW Passat Alltrack B8. 
VW Passat Alltrack se descurcă excelent și pe teren off-road de dificultate mai redusă
VW Passat Alltrack a fost dezvoltat special pentru condusul pe teren off-road de dificultate mai redusă. Astfel, dispune de elemente off-road, precum garda la sol ridicată cu circa 3 centimetri, asistentul pentru coborârea pantelor, transmisia automată DSG, scutul de sub mașină și tracțiunea integrală. La primele modele, aceasta a fost o dotare opțională, dar începând cu 2013, toate modelele Alltrack au beneficiat de tracțiunea integrală în dotarea standard.

Modele similare ale altor producători sunt Audi A4 Allroad și Opel Insignia Counter Tourer.

language compare-large car-favorit searchagent up back View List View Tile undo Pin Engine Odometer Calender foreward plus car-favorit-empty print magnifier sketch-front close