Prelucrare cautare

15 Arteon rulat

VW Arteon
Vizualizare:

Automobile rulate Volkswagen Arteon

Pe platforma dasweltauto.ro beneficiați de siguranță maximă în achiziția de automobile rulate. Puteți găsi aici autoturisme rulate VW Arteon, aflate la partenerii certificați Das WeltAuto din România.

VW Arteon a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2016. Anterior, producătorul auto a mai avut în gama sa două modele în clasa superioară de talie medie: Volkswagen CC și VW Phaeton. Cum producția celor două modele se încheiase cu un an mai devreme, VW Arteon a fost considerat urmașul lor direct și a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva drept noul model de top. Denumirea sa este compusă din ”Art”, cuvântul englezesc pentru artă și ”eon”. Această ultimă parte a denumirii face referire la modelul VW de top de pe piața chinezească. VW Arteon a fost echipat cu diferite motorizări: un motor 2,0 TFSI și două motoare 2,0 TDI de 176 kW și 110 kW (240 CP și 150 CP). Veți beneficia deci de suficientă putere pentru a putea conduce agil această limuzină elegantă și luxoasă.

Modelul se situează în aceeași categorie cu BMW Seria 4 Grand Coupe și Audi A5.Coupe

Image of Automobile rulate Volkswagen Arteon
compare-large language car-favorit View List up View Tile undo back searchagent Pin Engine Odometer Calender foreward print car-favorit-empty plus magnifier close sketch-front