Promisiunile marcii Das WeltAuto

Toate vehiculele vandute sub marca Das WeltAuto sunt verificate si intretinute cu atentie.

In spatele calitatii produselor Das WeltAuto stau partenerii nostri care nu fac compromisuri in ceea ce priveste aspectele tehnice sau estetice ale vehiculelor comercializate.

Cu Das WeltAuto sunteti in siguranta.

Fiecare model vandut prin intermediul programului Das WeltAuto beneficiaza de urmatoarele avantaje: 

  •  Garantie Das WeltAuto
  •  Verificare tehnica a calitatii
  •  Reparatie si pregatire profesionala
  •  Trade in
  •  Testare / Test drive
  •  Dreptul la schimb
  •  Serviciu de mobilitate
  •  Finantare si asigurare
  •  Accesorii originale

Garantie Das WeltAuto

Achiziția unui autovehicul rulat de la partenerul WeltAuto va scapa de griji si riscuri, astfel incat dumneavoastra sa puteti porni liniștit la drum. In cazul unei reparatii de garantie, veti utiliza certificatul de garantie primit de la reprezentantul Das WeltAuto. Acest certificat contine toate informatiile necesare de care aveți nevoie in cazul unui eveniment neprevăzut. Autovehiculele rulate beneficiază de o garantie de minimum 12 luni sau minimum 20.000 km de la data achizitiei autovehiculului rulat (situatia care intervine prima). Toate detaliile despre garantie va stau la dispozitie la partenerul dumneavoasta Das WeltAuto. 


Verificare tehnica a calitatii

Partenerii Das WeltAuto verifica atent starea tehnica si estetica a fiecarui autovehicul, pentru a va oferi o experienta de achizitie similara cu cea a unui autovehicul nou.

 

Reparatie si pregatire profesionala  

Autovehiculele sunt aduse in stare tehnică corespunzatoare si sunt pregatite cu mijloace profesionale. La Das WeltAuto avem standarde estetice ridicate.

 

Trade in

La achizitia unui autovehicul nou sau rulat, va oferim posibilitatea de a schimba vechea dumneavoastra masina, ce va fi exaluata in urma unei inspectii tehnice la partenerul Das Weltauto. Astfel, dumneavoastra beneficiati de o solutie rapida si sigura de vanzare, iar operatiile legate de aducerea masinii in stare corespunzatoare sunt preluate de partenerul Das WeltAuto.

 

Testare / Test drive

Puteti realiza un test drive cu orice model inmatriculat aflat in oferta Das WeltAuto. Autovehiculele neinmatriculate vor fi verificate static, o data cu prezentarea functiilor si dotarilor principale.

 

Dreptul la schimb

Dorinta cea mai mare cand cumparati un autovehicul rulat este sa faceti alegerea corecta. Nu trebuie sa fiti ingrijorat: Partenerul Das WeltAuto vă oferă posibilitatea de a schimba, in termen de 7 zile, autoturismul dumneavoastra WeltAuto cu un altul din oferta sa.

 

Serviciu de mobilitate

In situatiile in care este necesar, partenerul dumneavoastra Das WeltAuto va poate oferi contra cost o solutie de mobilitate.

 

Finantare si Asigurare

La achizitionarea unui autovehicul rulat prin Das WeltAuto, partenerii nostri va pot furniza oferte de finantare si asigurare avantajoase.

 

Accesorii originale

Fiecare model rulat este diferit si poate sa nu corespunda in cel mai mic detaliu nevoilor dumneavoastra. De aceea, partenerii Das WeltAuto pot comanda accesoriile originale de care aveti nevoie, pentru ca dumneavoastra sa porniti la drum cu o masina echipata exact cum v-ati dorit. Relatia cu partenerul Das WeltAuto continua si dupa cumpararea masinii.

language searchagent compare-large up car-favorit