Image of Audi Approved :plus

Audi Approved :plus

Autovehicule rulate marca Audi Approved :plus

Un Audi rămâne un Audi chiar și după ce a fost rulat. Cu atât mai mult puteți fi sigur de acest fapt dacă vă îndreptați spre mașinile certificate Audi Approved: plus. Și pentru a vă bucura de o experiență premium orice Audi ați alege, vă garantăm că fiecare mașină trece prin exact 110 puncte de inspecție prin care este evaluată.

Experiență premium pentru fiecare Audi

Audi Approved: plus este în primul rând o garanție a calității pentru mașinile rulate Audi.

Cunoaștem fiecare detaliu despre autoturismele premium Audi rulate pe care le vindem: de la momentul în care au fost proiectate și până când sunt propuse spre vânzare. Astfel le putem garanta condiția și vă putem oferi garanția unei experiențe premium. Altfel spus, este cel mai sigur loc de unde puteți cumpăra un Audi rulat.

Image of Audi Approved :plus

Beneficiile Audi Approved :plus


Verificare prin 110 puncte

Înainte de a primi certificarea Audi Approved: plus, fiecare autovehicul trebuie să treacă prin 110 puncte de inspecție care includ verificări tehnice și evaluatrea interiorului și a exteriorului.

Dacă unul dintre cele 110 puncte semnalează necesitatea lucrărilor de service, Centrul Audi se va ocupa de aceste aspecte pentru a se asigura că autoturismul îndeplinește toate standardele. În plus, folosim doar piese originale Audi, ce beneficiază de doi ani garanție.

:plus Garanție 12 luni

Liniștea dumneavoastră este un standard pentru noi. Pentru a garanta calitatea premium a mașinilor Audi pe care le comercializăm, vă oferim 12 luni garanție.

:plus Finanțare

Cu experiență locală de peste 15 ani în finanțarea și asigurarea auto, Porsche Finance Group România vă pune la dispoziție gama completă de produse pentru autoturism: credit auto, leasing financiar, leasing operațional, asigurări și management de flote.

:plus Asigurare

Beneficiați de Asigurare CASCO proprie prin Porsche Asigurări fără pierdere de timp, cu acoperire internațională și cu reparații efectuate în service-uri autorizate de producător, cu piese originale.

:plus Trade-in

Dacă achiziționați de la noi un autovehicul nou sau rulat vă oferim posibilitatea de a vinde autoturismul dumneavoastră vechi Audi, în măsura în care acesta are o vechime mai mică de 8 ani și un rulaj de sub 150.000 km, iar istoricul de reparații și întreținere este disponibil și corespunde cu indicațiile producătorului. Veți primi o ofertă de schimbare a autoturismului conformă cu piața. Avantajul dumneavoastră constă în faptul că beneficiați de o soluție rapidă și sigură de vânzare și operațiile legate de aducerea în stare corespunzătoare sunt preluate de partenerul Audi Approved: plus

:plus Buy-back

Serviciul prin care preluăm autoturismul dumneavoastră vechi Audi, în măsura în care acesta are o vechime mai mică de 8 ani și un rulaj de sub 150.000 km, iar istoricul de reparații și intreținere este disponibil și este corespunzător cu indicațiile producătorului. Veți primi o ofertă de preț conformă cu piața. Avantajul dumneavoastră constă în faptul că beneficiați de o soluție rapidă și sigură de vânzare și operațiile legate de aducerea în stare corespunzătoare sunt preluate de partenerul Audi Approved: plus.

Image of Audi Approved :plus
compare-large language car-favorit searchagent up