Das WeltAuto – mașini rulate de bună calitate

La Das WeltAuto veți găsi o gamă variată de mașini rulate care au fost meticulos verificate, întreținute și sunt în stare optimă de funcționare.

Cu promisiunea clară a unui standard înalt de calitate, garanție minimum 12 luni / 20.000 km și oferte atractive de finanțare și asigurare, Das WeltAuto contribuie semnificativ pentru o imagine credibil mai bună a afacerii cu mașini second hand.

Das WeltAuto - siguranță, transparență și încredere. Das WeltAuto este o marcă de mașini rulate a organizației Volkswagen din Austria din 1993. Brandul a devenit treptat o marcă comercială gestionată la nivel internațional și a intrat pe piața din România în 2013, promovând ofertele partenerilor certificați Das WeltAuto pentru diferitele mărci ale grupului Volkswagen: Volkswagen, Volkswagen Autovehicule ComercialeAudi, SEAT, CUPRA și Škoda

Cu toate acestea, partenerii Das WeltAuto au experiență nu doar cu mărcile din grupul Volkswagen, ci și cu toate celelalte mărci de autovehicule.

Prin urmare, există multe alte mărci în oferta de mașini rulate Das WeltAuto: BMW, Mercedes, Volvo, Toyota, Ford și multe altele.

language back up sketch-front foreward