Cautare directa

Prin introducerea numarului de dealer si numarului de inventar (le gasiti in detalii vehicul, la "date vehicul") ajungeti direct la autovehiculul cautat.
Numar firma Numar inventar

Garantam siguranta alegerii facute.

Finantare

Garantie Porsche Approved

Un autovehicul Porsche care trece cele 111 puncte de verificare Porsche Approved poate primi o garantie Porsche Approved. Nivelul de acoperire al acestei garantii este egal cu cel al unei masini noi. 100% Porsche! In plus aceasta garantie este valabila international si poate fi folosita la orice centru Porsche sau centru service Porsche si acopra toate componentele (Motor, sistem admisie / racire, tractiune /cutie de viteze,suspensie /directie, sistem franare, incalzire / climatizare, sistem electric, caroserie). Inclus 100% costuri de manopera si materiale. Pe perioada garantiei nu trebuie sa platiti fransiza pentru manopera si materiale si nici nu exista o limita de kilometri a garantiei. Intretinerea autoturismului trebuie efectuata in orice centru Porsche.

Profil de performanta

In principiu garantia Porsche Approved dureaza 12 luni. Insa garantiile noastre sunt extensibile. Pentru aceasta conditiile sunt ca autoturismul dumneavoastra Porsche sa aiba o vechime de maximum 9 ani si un rulaj de cel mult 200000 de kilometri. Astfel putem asigura un autoturism Porsche pana in al 10-lea an. Daca autovehiculul dumneavoastra Porsche are o vechime mai mica de 8 ani puteti sa optati pentru o garantie de 24 de luni. Chiar daca ati cumparat un vehicul fara garantie Porsche Approved sau al carei garantii a expirat puteti sa innoiti aceasta garantie la orice centru Porsche.

Va asiguram de aceasta.

Valabilitate intenationala
 • poate fi folosita la orice centru Porsche sau orice centru service Porsche
 • perioada de valabilitate intre 12 si 24 de luni
 • Acopera toate componentele
 • fara franzisa
 • preluare de 100% a costurilor cu manopera si materialele in limita valorii autovehiculului
 • fara limita de kilometri in perioada de valabilitate
 • acopera autoturisme cu o vechime mai mica de 10 ani
 • doar cu piese originale Porsche
 • fara birocratie
 • garantie extensibila si transmisibila

Transparenta

Pachetul nostru de servicii cuprinzator si garantia oferita sunt in masura sa va multumeasca in orice moment. Totusi trebuie specificat si ce anume nu este acoperit de garantia Porsche Approved si de ce se intampla acest lucru. Cu cat un autoturism Porsche devine mai vechi, se produc anumite modificari de ordin estetic si acustic, care insa nu influenteaza functionalitatea autoturismului (de exemplu crapaturi in tapiteria din piele). Mai mult anumite componente ale autoturismului sunt supuse degradarii si uzurii naturale. Din acest motiv autoturismul dumneavoastra necesita periodic lucrari de intretinere si cosmetizare. Modificarile estetice si acustice, cat si degradarea si uzura nu reprezinta defecte si din acest motiv nu pot face obiectul garantiei.

Porsche Service

Nimeni nu cunoaste un Porsche mai bine ca tehnicienii nostri. De aceea va puteti baza pe faptul ca autovehiculul dumneavoastra a fost tratat cu o grija demna de numele Porsche. Specialistii nostri garanteaza, prin utilizarea unei documentatii complete si prin traditie valabilitatea internationala a acestor standarde. Se ofera calitate, atat autoturismului Porsche cat si noului sau proprietar.

Garantie la schimb

La cumpararea unui vehicul Porsche Approved va garantam schimbul cu autoturismul dumneavoastra actual.

Garantie de inlocuire

in 7 zile de la livrare puteti sa schimbati vehiculul achizitionat de la noi cu un altul de aceeasi valoare sau mai scump daca caonsiderati ca nu ati facut cea mai buna alegere initial. (Radierea si inmatricularea autoturismului respectiv revin in sarcina dumneavoastra). Autoturismul trebuie sa corespunda starii de la momentul livrarii, luindu-se in considerare uzura normala corespunzatoare kilometrilor parcursi de la livrare.

Garantie de mobilitate Porsche

24 de ore pe zi, 365 de zile pe an
Si din strainatate: Porsche urgente +40 212525911
Garantia de mobilitate Porsche este gratuita la compararea unui vehicul Porsche Approved si este valabila intre 12 si 24 luni de la livrare. Cu aceasta garantie primiti ajutor non-stop:
 • Asistenta in caz de probleme tehnice
 • Cazare in cazul in care autoturismul nu poate fi reparat pe loc
 • Transportul autoturismului dumneavoastra in cazul aparitiei unor probleme tehnice, pana la un centru Porsche
 • Autoturism la schimb pe perioada reparatiei

Finantare prin Porsche Finance Group.

Consiliere specializata pentru nevoiele dumneavoastra in materie de finatare / asigurare prin Porsche Finance Group. Va oferim contracte de leasing / credit transparente si avantajoase. Pe masura dorintelor dumneavoastra.

Porsche Tequipment.

Fiecare Porsche este unic. Cu atat mai unic devine cu ajutorul Porsche Tequipment. Programul de accesorizare al Porsche-ului dumneavoastra facut sa va satisfaca toate dorintele. Piesele originale ale Porsche Tequipment beneficiaza de garantie completa si subliniaza armonia conceptuala a vehiculului dumneavoastra. Faceti diferenta dintre un Porsche si Porschele dumneavoastra. Mai multe informatii puteti sa obtineti aici